Internationaal

Video en fotoproducties over de hele wereld

Inmiddels hebben we aardig wat van de wereld gezien, in bijna alle continenten hebben we voet aan de grond gezet. En altijd komen we terug met zeer divers bronmateriaal in beeld en geluid dat we ’thuis in Nederland’ verwerken tot een hoogwaardig eindproduct voor interne of externe communicatie.

Onze koffers staan letterlijk klaar voor vertrek. Alle administratie is op orde, de benodigde prikken hebben we gehad.
Eén telefoontje, een gedetailleerde briefing en het liefst ook een helder idee of goed concept en – met een beetje schuiven in de planning of wachten op een visum – we zijn z.s.m. onderweg naar waar dan ook ter wereld.
Waar mogen we voor jou naartoe?

In nagenoeg alle landen van West-Europa hebben we met compacte of uitgebreide crew gefilmd en gefotografeerd. Daarnaast kregen we wat verder liggende bestemmingen op ons bord waaronder o.m. India, (Noord)-Ierland, Rusland, Zuid-Afrika, Spanje, Indonesië, USA, Brazilië, UK, Venezuela, Thailand, Singapore, Zuid Korea en Guatemala.

Van 5-sterrenhotels in een Metropool tot prachtige sterrennacht midden in het oerwoud, wij zijn wel wat gewend. Wat ons drijft is het ervaren van de verschillen in cultuur, in gedrag, in geur, smaak en beleving.  Wij leren van de diversiteit aan verhalen van mensen, hun werk, hun leven, hun drijfveren en ambities. Dat blijft ons en de kijker boeien; een goed verhaal goed verteld. En dat mooi en professioneel in beeld gebracht.

Goede voorbereiding is het halve werk…

We maken het wel mee, een opdracht zonder duidelijke kaders waarbij we alleen de vliegtickets, locaties en contactpersonen krijgen aangereikt. Ook daar weten we wel wat van te maken, maar we hebben meer plezier in en effect van ons werk als we mogen meedenken over de contentstrategie, het concept en de uitvoering. We brengen jarenlange ervaring mee die altijd wel iets cruciaals toevoegt. Geef ons tijd en ruimte aan de voorkant, daar wordt het eindproduct alleen maar beter van.

Waar mogen we voor jou naar toe?

ZEG ONS WAAR JE AAN DENKT EN WE DENKEN MET JE MEE

Een gesprek hoeft niet meteen te voelen als een concrete opdracht. Misschien moeten we eerst samen praten en ideeën uitwisselen met de voeten op tafel zonder dat we weten wat de uitkomst wordt. Door gedachten uit te spreken en contouren te verkennen komen we er achter of het idee haalbaar en uitvoerbaar is. En wat het moet of mag kosten. Wanneer heb je tijd?