Zentangle

International Promotional Video’s

Hoe word je ZEN in deze hectische tijden. Sommige mensen doen aan yoga, andere gaan wandelen en steeds meer mensen gaan tanglen. Pardon? Ja tanglen, overgewaaid uit de USA. Grondleggers Maria Thomas en Rick Roberts vonden elkaar in de combinatie van tekenen en mediteren. Ze noemden het Zentangle naar het Engelse ’tangle’ dat zowel wirwar en knoop betekent, maar ook omarming.

Crystal Park werd door Royal Talens – die de methode Zentangle in diverse landen in Europa uitbrengt – benaderd om een basisvideo te maken over het gevoel en de werking. Daarbij moest de video in 7 verschillende talen kunnen worden vertoond d.m.v. tekstwissels. En ziehier het resultaat.

Ander werk

VIDEO • FOTOGRAFIE • ANIMATIE

Welke knoop moet jij ontwarren?

LATEN WE PRATEN OVER KANSEN EN UITDAGINGEN

Waar denk je aan? Dat het een uitdaging is om jouw product of dienst goed in beeld te brengen in fotografie en video? Dat het lastig is om er een goed concept voor te bedenken en zeker als je meerdere landen en culturen moet aanspreken? Misschien is het zinvol om onze jarenlange ervaring in te zetten zodat jouw productie effectief en efficiënt wereldwijd kan gaan. Tijd om eens te zitten, lijkt ons.