Zutphen Biedt Kansen

CAMPAGNES CITYMARKETING & STADSPROMOTIE

Waar je woont en leeft wil je ook iets betekenen. De historische Hanzestad Zutphen – van waaruit we werken – kennen we dan ook van binnenuit. In 2013 stonden we aan de strategische wieg van het platform ‘InZutphen’ dat in 2015 het licht zag. Met het platform wordt de stad op economische voorsprong gezet met Informatie, Communicatie en Engagement.

Sinds 2016 hebben we verschillende campagnes gerealiseerd gebaseerd op authentieke non-scripted verhalen van inwoners en ondernemers. Het begon met ‘Welkom In Mijn Stad, Welkom In Zutphen’ gericht op bezoekers en toeristen. Gevolgd door een bredere campagne ‘Zutphen Biedt Kansen’ waarmee potentiële nieuwe inwoners en ondernemers worden verleid om zich in Zutphen te vestigen. Deze campagne bestaat uit meerdere lagen, meerdere disciplines en meerder verschijningsvormen (social & web, indoor & outdoor, print & advertising).

Fotografie

BIDBOOK • WEB • ADVERTISING

Ander werk

VIDEO • FOTOGRAFIE • ANIMATIE

Wat zijn jouw ambities?

LATEN WE PRATEN OVER KANSEN EN MOGELIJKHEDEN

Waar denk je aan? Heb je de kaders helemaal duidelijk of wil je graag nog eens ‘sparren’ om de frisse blik van een buitenstaander mee te nemen in jouw beslissingen?  Of kende je ons al wel maar wist je niet dat we ook een complete multimedia marketingcampagne voor je kunnen realiseren? Tijd om (weer eens) samen te zitten, lijkt ons.